Pillanat, töltés alatt...

 

Tóth Brigitta

Karmaasztrológus, numerológus, tarot kártyavető
BAK
IKREK
RÁK

“Kérdéseidre választ nem önmagadon kívül kell keresned, hanem önmagadban. Ha önmagad megismered, az egész Univerzumot megismered, mert annak mintájára jöttél létre.”

https://minervaezoteria.hu/wp-content/uploads/2020/01/minervaezoteria_tothbrigitta_1.png

Rólam

Fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az életemmel – hasított a szívembe a felismerés, miközben egy kedves ismerősünkkel beszélgettünk egy spanyolországi kávéház teraszán. Ahogy hallgattam a férjemet, aki tele volt tervekkel, magabiztossággal és tudással, folyton csak az a kérdés járt a fejemben, hogy nekem mikor lesznek újra céljaim? Régen ambiciózus voltam, törtem előre, nagy álmaim voltak és kockáztattam is értük, de azt a Brigittát valahol “ottfelejtettem” az évek során…

Aznap, a kávézó teraszán szürke kisegérnek éreztem magam, akinek fogalma sincs, merre vezet az útja. Az ismerősünk látta, ahogy csendesen letargiába süllyedek, ezért kíváncsiságból megkérdezte mikor születtem. A horoszkópomra pillantva csak annyit mondott: “Brigi, neked semmi közöd a fizikai munkához, nem véletlenül fájnak az ízületeid és érzed magad céltalannak.” Majd hozzátette, hogy ideje felvállalnom a feladatom és a szellemi dolgok felé fordulnom.

Biztató, kedves hangját hallva csak arra tudtam gondolni, hogy biztosan őt kérte meg a lelkem odafent a mindenségben, hogy ha elvesznék az anyagi világ labirintusában, vezessen ki a fényre.

Aznap beszippantott az asztrológia világa. Órákat ültem az internet előtt válaszokat keresve arra, hogy mi miért történik, mi céllal születtem a Földre, miért nem akarok gyereket szülni, miért félek a haláltól vagy miért akarok külföldön élni? A Google persze nem adhatott választ mindenre, hisz minden horoszkóp egyedi, minden bolygókapcsolódás más-más üzenetet hordoz. A férjem – látva a lelkesedésemet- befizetett egy asztrológia tanfolyamra. Szivacsként szívta be az agyam a tananyagot miközben egyre többet tudtam meg magamról, a családtagjaimról, barátaimról. Ezzel együtt elfogadóbb és türelmesebb lettem. Már nem akartam mindenkit megváltoztatni. Elkezdtem elfogadni, hogy mindannyian a saját tudásunknak megfelelően haladunk, a saját ritmusunkban cammogunk vagy épp rohanunk a lelki fejlődés következő szintje felé. Akinek pedig segítségre van szüksége, az megtalál. Nem kell önkényeskednem.

Azóta okleveles karmaasztrológus lettem, tarot kártyavetést és numerológiát is tanultam. Egymásután olvastam el a legnagyobb asztrológusok könyveit, napi rendszerességgel hallgatom előadásaikat, a tanulás állandó szereplője lett a mindennapjaimnak.

Ha te is szeretnél belekóstolni az asztrológia csodájába, ha meg akarod ismerni önmagad, ha tudni akarod, hogy mik az életfeladataid, merre kell továbbmenned, ha megerősítésre, útmutatásra, lelki támaszra, életvezetésre van szükséged, keress bizalommal a fenti elérhetőségek valamelyikén. Várlak szeretettel.

https://minervaezoteria.hu/wp-content/uploads/2020/02/minervaezoteria_radix_tothbrigitta.png
NAP
BAK 29°21'
HOLD
RÁK 00°36'
MERKÚR
VÍZÖNTŐ 10°46' R
VÉNUSZ
BAK 10°53'
MARS
BIKA 00°03'
JUPITER
BIKA 26°05' SR
SZATURNUSZ
BAK 07°44'
URÁNUSZ
BAK 02°49'
NEPTUNUSZ
BAK 10°36'
PLÚTÓ
SKORPIÓ 14°57'
https://minervaezoteria.hu/wp-content/uploads/2020/01/minervaezoteria_logo-640x134.png

TÓTH BRIGITTA karmaasztrológus oldala

www.minervaezoteria.hu |  Asztrológia, Számmisztika, Tarot kártya, Személyes konzultáció