Pillanat, töltés alatt...

 

Szolgáltatásaim

TUDD MEG SZÜLETÉSI HOROSZKÓPODÁltalános elemzés önismerethez

A születési horoszkóp nem egyenlő a bulvárlapokban olvasható pársoros előrejelzésekkel, hanem egy sokkal komplexebb rendszerben történő munka eredménye. A horoszkóp egy kör alakú ábra, 12 cikkelyre osztva, melyek nem csak a zodiákus 12 jegyét, hanem 12 életterületet is szimbolizálnak. A születési horoszkóp egy pillanatkép a bolygók pozíciójáról a születésed időpontjában. 

A zodiákus mind a 12 jegye megtalálható benned, némelyek dinamikusabban mások csak adott élethelyzetben jelennek meg személyiségedben. Legfontosabb jegyed a Nap jegyed – csillagjegy- továbbá az aszcendensed, ami a születésed pillanatában a horizont fölé emelkedő jegy volt, valamint a Hold jegyed, melyben a Hold tartózkodott, amikor világra jöttél. 

Horoszkópodból önmagad megismerése mellett megtudhatod, milyen életfeladattal és életcéllal születtél, milyen karmikus feladatokat hoztál magaddal és hogyan tudod megoldani azokat.

KAPCSOLATI HOROSZKÓPSzinasztria elemzés

Kíváncsi vagy, illik e hozzád a szerelmed? Választ szeretnél kapni arra, miért nem jössz ki a főnököddel? Javítanád a kapcsolatot a munkatársaiddal? Esetleg elkezdtél új emberekkel barátkozni és nem tudod, kit engedj közel magadhoz? A születési képleteitek összevetéséből megismerheted kapcsolataid erősségeit és gyenge pontjait, megtudhatod, ki az ideális társ számodra, hogy hosszútávon együtt tudtok e működni a férjeddel, vőlegényeddel vagy leendő üzleti partnereddel.

TRANZIT HOROSZKÓP - ELŐREJELZÉSSegít megismerni aktuális életfeladataidat

Az asztrológiában különböző előrejelzési technikák állnak rendelkezésemre ahhoz, hogy utat mutassak neked, ha nehéz döntés vagy változás előtt állsz. A tranzit horoszkóp elkészítésével megvizsgálom, hogy a jelenlegi bolygóállások hogyan hatnak a születési horoszkópodra, mely életterületen várnak rád feladatok. A szolár horoszkóp segítségével éves előrejelzést kaphatsz, melyből megtudhatod, hogy a két születésnapod közötti időszakban mely életterületeken számíthatsz kihívásokra, melyek élveznek prioritást és melyek azok, amelyeket  háttérbe kell szorítanod annak érdekében, hogy könnyebben boldogulj. Ha gyermekvállalás előtt állsz, megtudhatod, mikor érdemes próbálkoznotok, ha karriert szeretnél építeni, megnézzük, mikor érdemes belevágnod a projektbe.

TAROT KÁRTYAVETÉSGyors útmutatás, ha nem tudsz dönteni

Mi történik akkor, ha felmondok a munkahelyemen? Mi várható pénzügyek/szerelem területén a közeli illetve távoli jövőben? Megismerkedtem egy kedves fiúval/lánnyal, de bizonytalan vagyok: mi lesz, ha közelebb engedem magamhoz? Hogyan javítsam meg a kapcsolatot a szüleimmel/testvéremmel?

Ha ezekhez hasonló konkrét kérdésekre szeretnél azonnali választ kapni, kérdezd a kártyát. A Tarot nem válaszol igennel vagy nemmel, ezért feltétlenül szükséges, hogy pontosan fogalmazd meg azt, amire kíváncsi vagy. Többféle kirakási módszert használok, hogy mindenkinek testreszabottan adhassam meg a választ.

NUMEROLÓGIAÖnismeret és útmutatás a születési időpontod és neved alapján

Minden betűhöz tartozik egy szám 1-től 9-ig a numerológiában. Az elemzés segítségével megtudhatod, hogyan keverednek a számok energiái a karakteredben, melyik szám energiája hiányzik belőled és hogyan tudod azt pótolni. Megismerkedhetsz a sorsmisszió számoddal, mely az életfeladataidról árulkodik. Megnézzük, hogy hányas személyes évedben jársz és ezáltal melyek a jelenlegi a legfontosabb feladataid. Megtudhatod, melyik évben érdemes munkahelyet váltanod, szerelmi kapcsolatot kezdeményezned, gyermeket vállalnod, melyek azok az évek, amikor érdemes lelassítanod, háttérbe vonulnod és mikor kell dinamikusan, határozottan megindulnod céljaid irányába.

Kérd specializált személyes horoszkópod

Csak néhány kattintás és megkaphatod a személyre szabott szolgáltatásokat.

Személyes horoszkóp

Szerelmi horoszkóp

Tarot kártyavetés

https://minervaezoteria.hu/wp-content/uploads/2020/01/minervaezoteria_logo-640x134.png

TÓTH BRIGITTA karmaasztrológus oldala

www.minervaezoteria.hu |  Asztrológia, Számmisztika, Tarot kártya, Személyes konzultáció