Pillanat, töltés alatt...

 

AsztrológiaEzért történnek velünk sorsfordító események 28-31 éves korunk között

https://minervaezoteria.hu/wp-content/uploads/2020/02/Saturn_szaturnusz_minerva_ezoteria_asztrologia-1280x800.jpg

Szaturnusz, a Karma ura

Emlékszel, mi történt veled 28 és 31 éves korod között? Elváltál? Kirúgtak vagy te mondtál fel? Esetleg megbetegedtél? Elköltöztél? Gyermeket szültél? Ha radikális változást éltél meg, akkor biztos, hogy útelágazáshoz érkeztél és a Szaturnusz mondta meg, merre kanyarodj.

A Szaturnusz, a Karma ura nagyjából 28 év alatt kerüli meg a Napot, vagyis ennyi idő alatt járja végig az állatöv 12 jegyét. A Bak jel tartozik hozzá, mint kardinális föld elem, napja a szombat, száma a 7-es, féme az ólom, színe a fekete, a barna és a szürke. Minden sorvadással, meszesedéssel, szűkülettel, kövesedéssel összefüggő betegség, valamint a csonttörések, a reuma és a szklerózis multiplex is uralma alá tartozik.

Szaturnusz – a görögöknél Kronosz – a mitológia szerint attól félt, hogy leendő gyermeke megfosztja az istenek trónjától. Hogy ezt elkerülje, elevenen falta fel utódait. Az asztrológia szerint – átvitt értelemben ugyan, de – ha nem tesszük, amit akar, “lenyel és felemészt” bennünket.

A Szaturnusz először 28-31, másodszor 56-60 éves korod között tér vissza horoszkópodnak abba a pozíciójába, ahol születésed napján állt. Ha az ezt megelőző években nem készültél a vizsgára, vagyis nem foglalkoztál életfeladataiddal, akkor fájdalmas csapásokkal jelzi: ideje felnőnöd.

Személyes példák

28. születésnapom után máig diagnosztizálatlan bőrgyulladás miatt kihullott a hajam. Ezzel egyidőben elvesztettem két fogamat. A haj, a bőr és a csontok is a Szaturnuszhoz tartozó testrészek az orvosi asztrológiában. Egy évvel később, miután a probléma nem tágított, elkezdtem megreformálni az életemet: a régi munkám mellett, mely csöppet sem szolgálta fejlődésemet, tanulni kezdtem, hogy olyan területen dolgozhassak, amit szeretek. A tüneteim végül enyhülni, a hajszálaim pedig újra nőni kezdtek.

Azt gondolod véletlen egybeesés? Jóval több ennél! Rengeteg példa bizonyítja, hogy Naprendszerünk második legnagyobb bolygója komoly hatást gyakorol az életünkre. Angelina Jolie 30 éves volt, amikor megismerkedett Brad Pittel és gyermekeket kezdett örökbe fogadni. Vincent Van Gogh ennyi idősen döntötte el, hogy a politikai pálya helyett festeni szeretne. Arnold Schwarzeneggert második fordulója idején Kalifornia állam kormányzójává választották. Diana hercegnő házassága Károly herceggel 30. életéve körül végleg tönkrement. Titokban szeretőt tartott, akivel megélhette a valódi szerelmet. Gwyneth Paltrow édesapját vitte el a Szaturnusz, melynek hatására megszakította karrierjét, és 30 évesen gyereket szült. Amy Winehouse néhány hónappal a szaturnuszi visszatérése előtt adagolta túl magát.

Segít irányba állni

A Szaturnusz nem kérdez. Egyszersmind követeli, hogy nőj fel, vállalj felelősséget az életedért és teljesítsd kötelezettségeidet. Ha fordulóid környékén azt érzed, hogy fel kellene mondanod a munkahelyeden, akkor ne habozz! Ha nincs bátorságod letenni az asztalra a felmondólevelet, akkor a Szaturnusz küld kényszerpihenőre az elbocsátás eszközével. Ha megbetegszel, akkor meg kell értened, milyen üzenetet hordoznak számodra a tüneteid, máskülönben nem gyógyulsz meg. Ha ellenállsz az anyaságnak, de a Szaturnusz azt akarja, hogy megéld, biztos, hogy teherbe esel ebben az időszakban. Ha megromlik a házasságod, akkor lépj ki belőle vagy áldozatszerepbe kerülsz. Minél jobban ellenállsz a Szaturnusz törekvéseinek, annál fájdalmasabbak a forduló nagyjából három évig tartó periódusai.

Lehet kezelni

Ha azt érzed, félresiklott az életed, hogy csak pofonokat kapsz, esetleg a világ legyszerencsétlenebb emberének szerepét húztad magadra, akkor nem az utadat járod és a Szaturnusz a szenvedés eszközével próbál rávenni a változásra. Hogyan köthetsz barátságot vele? Nagyon egyszerű: ha nem szegülsz szembe vele, ha nem lázadsz a feladatok, a felelősségvállalás és az átalakulás ellen. Hisz előbb vagy utóbb úgyis megváltozik az életed, ám nem mindegy, milyen rögös utat jársz végig a célig. Meglehet persze, hogy jól dolgozol az életterveden és semmi rossz nem történik veled a Szaturnusz visszatérések idején. Ha így van, büszkén megveregetheted a vállad.

Akárhogy is éled meg, a Szaturnusz gyökeres változás elé állít és neked két választási lehetőséged van: összerogysz a terhei alatt vagy építeni kezdesz.

Nem kell félned az “Öregtől”. Nélküle mindannyian langyos vízben ülnénk, lelkünk nem fejlődne, életünk haszontalanná, üressé és unalmassá válna, a karmánkat pedig sosem tudnánk ledolgozni. Több formája is van annak, ahogyan szolgálni tudod a Karma urát, vagyis megmutathatod neki, hogy készen állsz az áhított fejlődésre: a tanulást és az arra szánt időt, az alázattal végzett munkát, a rendezett otthont, a lomtalanítást, a nehéz helyzetekben tanúsított fegyelmezett reakciót, a félelmek leküzdését, a jógát és a csendes háttérbe vonulást is örömmel fogadja.

Állj hát bele a feladatba és tedd meg azt, amit a Szaturnusz a szíveden keresztül diktál, hisz nem veszíthetsz! Minden, a változás irányába tett lépés esély arra, hogy lelked szabadon szárnyaljon és teljesíthesse azt, amiért az anyagi világban testet választott magának.

Tóth Brigitta - Minerva Ezotéria

https://minervaezoteria.hu/wp-content/uploads/2020/01/minervaezoteria_logo-640x134.png

TÓTH BRIGITTA karmaasztrológus oldala

www.minervaezoteria.hu |  Asztrológia, Számmisztika, Tarot kártya, Személyes konzultáció